Boomse KC in "Het Blad van Boom"

Het voorbije weekend begon niet alleen het nieuwe korfbalseizoen maar het was ook feest in Boom. De voorbije zomer is er namelijk hard gewerkt aan een nieuwe korfbalclub, namelijk KC Boomse.

Een nieuwe korfbalclub in Boom werd daar uit de klei gekneed en die begon meteen met een eerste thuismatch tegen Vos. Een heel sterk Vos, weliswaar. Een terechte en overtuigende overwinning voor de bezoekers maar dat belette de Boomkes niet om er nadien nog ne goeie op te drinken.

De voorbije zomer is er hard gewerkt aan een nieuwe korfbalclub, namelijk KC Boomse. Er is een competitieve ploeg van actieve korfballers, ex-korfballers en beginnende korfballers. Dus iedereen kan meespelen en je hoeft geen talent te zijn want ze nemen jou mee op sleeptouw.
De club blijft zoeken naar mensen die mee deze toffe sport willen beoefenen. Meer info via boomse@korfbal.be of Kris Ceulemans: 0478 24 51 57.

Het volledige artikel kan u vinden op: https://www.boom.be/file/download/7144/FF1826A5AD345875A79CD1081345F99F

Eerste wedstrijd Boomse KC 20 september 2020

Oproep nieuwe leden

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen. Momenteel hebben we 1 seniorenploeg in competitie en worden er regelmatig recreatieve speelgelegenheden voorzien maar naar de toekomst toe hopen we door middel van nieuwe leden, extra (jeugd-)ploegen in competitie te brengen. Meer info vindt u hier.