Zaalseizoen  2023-2024

Boomse - Rijko2   8-7

Ja inderdaad gewonnen van Rijko die in de rankschikking op plaats 2 staan. Op Rijko verloren met 19-7.

Tijdens de training nieuwe tactiek geoefend .en zoals met de woorden van Hannibal van de A team te zeggen,   i like it when a plan works.

1-0 Kris schot na pass van Evy op de lange lijn, 2-0 Amber I schot. Dan kwam Rijko terug

tot 2-2. Dan Kris terug met een inloper (volgens de theorie van Delphine) 3-2. . Dan Rijko 3-3.  toen kwam Ambertje in actie 4-3 (korte kans).

Tweede helft;  Laura met een inloper 5-3. Rijko komt terug tot 5-5.  En dan ontbreekt een stukje in het verslag.     Wij scoren nog 6-5 (?) en Rijko 6-6. Dan Sam 7-6 (schot) maar Rijko scoort weer tegen.7-7  Nog ong 3 min wedstrijd en Luc scoort de winning  goal 8-7 (schotje) en we zetten alles goed dicht, sterke verdediging. En zo gewonnen van Rijko.

We hebben sterk verdedigd tegen Rijko, slim gespeeld en goed de opdrachten gevolgd. Hele sterke wedstrijd van onze kern. Nu volgende week op Anderlecht. En bedankt aan al onze supporters.

Boomse - Minerva U 13   1-9

Een goede inzet en vechtlust van onze U13. Minerva werkte alleen beter af.

VOBAKO 3 - Boomse  21-10

Thuis gewonnen , Op VOBAKO moesten we spelen tegen de u 19 van VOBAKO, Alles spelers onder de 21 jaar.

Minerva - Boomse  u13   13-1

Boomse - ASKC U13   0-17

RKC - Boomse  15-10

Terugwedstrijd op RKC, coach ziek thuis, bedankt aan den Tony om het over te nemen

De wedstrijd zelf ( van horens) , mooi op gelijk gaande wedstrijd tot 1e helft. Tweede helft loopt RKC 4 doelpunten voor voor en bij ons geen geluk

dat de ballen erin blijven, verschillende schotkansen in de korf maar er ook terug uit draaiend.

Wel gehoord goede inzet van de ploeg. volgende wedstrijd op VOBAKO.

Boomse - Vobako  23-4

Op het veld verloren van Vobako, stonden dus scherp voor de wedstrijd te overwinnen. En hoe scherp we waren ,zegt de uitslag genoeg. Komen 5-0 voor met Sasja en Amber aan het kanon. Dan valt er spijtig genoeg een speler uit bij Vobako en geen wissel. 8 tegen 7 dan.                                                                                                          Boomse blijft scherp spelen en scoren aan de lopende band. Zodat we ons record aantal doelpunten konden halen.  Toffe wedstrijd om aan te zien, mooi samenspel ,topploeg.                                                                                          Doelpuntenmakers; Sasja 6, Kris 5 , Amber 5, Sam 3, Delphine 1, Luc 1, Laura 1, Toby 1

ASKC - Boomse U13    4-0

Boomse - RKC   12-15

Boomse - RKC U13   0-14

Boomse - Kapellen 12-10

Terug de zaal in en terug eerste wedstrijd tegen Kapellen. Op het veld was het een spannende wedstrijd met winst 2x voor Boomse. Kapellen is wel gekend als een goede zaalkorfploeg.

Kapellen kwam sterk uit de starblokken en begonnen met een vroege 0-3 voorsprong, een penalty en 2 doelpunten. We lieten ons niet ontmoedigen en kwamen sterk terug met een korte kans van Kris . 1-3                     Kapellen breide hun voorsprong uit met een nieuwe penalty , maar opnieuw toonde we veerkracht met schoten van Casper en een prachtige inloper van Kris 3-4. met nog 2 doelpunten van kapellen gingen we de rust in met een stand 3-6.

In de 2e helft kwamen we vastberaden aan de start met doelpunten van Delphine(shot) en Yasmina(korte kans) tot 5-6.   Kapellen scoorde weer 2 keer op rij met schoten 5-8.De wedstrijd bleef intens . Toen kwam onze come back, met doelpunten van Casper, Laura, Toby en Sam en kwamen we op voorsprong 9-8.                                Maar Kapellen is een taaie tegenstander en met 2 schoten kwamen ze teug op voorsprong 9-10.

Maar Boomse vocht terug en met doelpunten van Toby, Kris en Sam wonnen we de wedstrijd met een verdiende 12-10

We toonden teamwork, vastberadenheid en vooral een indrukwekkende vechtlust van heel de ploeg.

Boomse - Leuven U13  0-10

VeldSeizoen 2023-2024   24/09/2023

Kc Boomse - Kapellen  5-0 FF

Floriant - Kc Boomse U11   1-3

Kc Boomse - Boechout  16-7

Na de slechte wedstrijd op Sparta Ranst, moesten we iets rechtzetten thuis tegen  Boechout.

Na 1-1(openingsdoelpunt van Toby) loopt Boechout 2-4 uit.

Laten ons hoofdjes niet hangen en beginnen aan een inhaalwedstrijd en ruststand 5-4 voor Kc Boomse.

Na de rust start Boomse uit de starblokken als een fel sterk team, Boechout kan weinig weerwerk tonen. Zodat we op een eindstand komen 16-7.

Weer een sterke mooie prestatie van onze kernploeg met uitschieter, onze Sam met 7 doelpunten.

Neerlandia- Kc Boomse  U11   2-3

Sparta Ranst - Kc Boomse   15-5

Een wedstrijd om snel te vergeten,

Vobako - Kc Boomse      19-10

Kc Boomse - Temse  U11  5-1

Derde week op rij dat we een thuismatch spelen, maar je merkt toch dat het vroege uur nog een beetje moeilijk ligt. De opwarming verliep heel moeizaam. Gelukkig schakelen ze allemaal een vitesse hoger zodra de Match begint.

Het eerste kwart verliep dan ook als een wervelwind. Temse, een ploeg met ervaring, speelde mooi rond en scoorde al snel. Maar dit zorgde voor extra vuur bij de jonge Boomse spelertjes en de rest van het eerste kwart hielden ze de bal goed vast. Ze waren niet langer onder de indruk en al snel volgde een tegengoal: de eerste echte kans werd al meteen verzilverd door Thorbe. De spirit zat erin en binnen enkele minuten scoorde ook Kamiel.

Het volgende kwart wisselde de aanval, maar ook deze jongens en meisjes slaagden erin om het balbezit te domineren. Met hetzelfde resultaat: na enkele hele mooie passen kwam de bal opnieuw bij Sami die hem prachtig in de korf speelde. Rusten met 3-1, toch een heel mooie tussenstand tegen een ploeg die hen vorig jaar nog een zwaar verlies aansmeerde.

De tweede helft verliep gelijkaardig: veel balbezit voor Boomse, mooi samenspel en een goeie spirit. Het technisch betere spel van Temse daagde hen uit, maar ze kwamen nooit meer onder druk. Myrthe scoorde haar eerst wedstrijdgoal en ook Warre werkte de bal nog in de korf.  Een 4de winst op rij met deze keer een 5-1 eindstand met 5 verschillende puntenmakers, ze zijn klaar om binnenkort matchen te spelen in de U13!

Seizoen 2023-2024   24/09/2023

Kc Boomse - RKC    13-17

Mooi zomerdagje, Rkc op bezoek.  Gelijk opgaande wedstrijd . Rust 7-10  Dan loopt Rkc 8 punten uit. 9-17

Een Time out doe wonderen en komen we terug tot 4 doelpunten, Eindstand 13-17.

Veel te warm weer!!

Kc Boomse opent te score , maar Rijko loopt uit tot 1-5. Wij komen terug tot 3-5 , ruststand 3-6

2e Helft halverwege 7-11 voor Rijko ,  maar Rijko met de nodige wissels zorgde voor een 7- 16 eindstand.

Ondanks een stevige jonge Rijko,  hebben we toch  een  goede match neer gezet.

Seizoen 2023-2024   3/9/2023

Top zondag voor Kc Boomse

Kc Kapellen - Kc Boomse    12-14

Eerste wedstrijd en ineens eerste overwinning. Topwedstrijd van een ploeg vol energie, spirit en vooral plezier.

Iedereen van spelers en speelsters hebben gescoord. Dikke proficiat aan heel de ploeg.

Als ook onze jeugd U 11 Hebben gewonnen

ATBS U-11 - Kc Boomse U-11    0-2

Boomse KC in "Het Blad van Boom"

Het voorbije weekend begon niet alleen het nieuwe korfbalseizoen maar het was ook feest in Boom. De voorbije zomer is er namelijk hard gewerkt aan een nieuwe korfbalclub, namelijk KC Boomse.

Een nieuwe korfbalclub in Boom werd daar uit de klei gekneed en die begon meteen met een eerste thuismatch tegen Vos. Een heel sterk Vos, weliswaar. Een terechte en overtuigende overwinning voor de bezoekers maar dat belette de Boomkes niet om er nadien nog ne goeie op te drinken.

De voorbije zomer is er hard gewerkt aan een nieuwe korfbalclub, namelijk KC Boomse. Er is een competitieve ploeg van actieve korfballers, ex-korfballers en beginnende korfballers. Dus iedereen kan meespelen en je hoeft geen talent te zijn want ze nemen jou mee op sleeptouw.
De club blijft zoeken naar mensen die mee deze toffe sport willen beoefenen. Meer info via boomse@korfbal.be of Kris Ceulemans: 0478 24 51 57.